Tingueu en compte que...

Ens sap greu, però de moment, encara no us podeu descarregar el que compreu. Després de fer el pagament, us ho enviarem tot seguit mitjançant un correu elecctrònic, en format digital mp3. Gràcies per la vostra comprensió.


Qui som / Contacte


La Rosa Maria Vidal és compositora i especialista de música a primària. S'ha especialitzat en cançons infantils que ajudin als nens i nenes a aprendre d'una manera més divertida i de forma interdisciplinar. Ha treballat com a formadora en post graus de mestres especialistes de música de la Universitat de Barcelona.

ELS BLOCS I CANALS YOU TUBE
El bloc de la Rosa Ma. Vidal
Cantem!
Canal You tube
La meva música

L'Anna Ma. Lorente és autora de moltes de les lletres de les cançons i també de moltes de les idees, és mestra de primària especialista d'anglès. També ha treballat en moltíssims projectes interdisciplinars al llarg dels anys.
Van treballar juntes amb la Rosa Ma. molts anys a l'Escola Pública Santa Anna de Premià de Dalt i allà van començar a elaborar tot el material de cançons que ara utilitzen moltes escoles a Catalunya.La Nuri Larroya és mestra d’infantil a l’Escola Pallaresa de Sta Coloma de Gramenet. La música és la seva passió i l’encomana a tots els seus alumnes. Per ella les cançons són una eina important per aprendre vocabulari, entonació, ritmes i conceptes de manera divertida.
El món de l’ensenyament i l’educació són un hobby per ella i forma part del Casal del Mestre de Sta. Coloma.


La Maria Dolors Massa escriu contes i li agrada molt explicar-los acompanyats d'algunes imatges que ella s'entreté a dibuixar. Li agraden les passejades tranquil.les per la muntanya i els parcs naturals i si pot, de tant en tant, es deixa anar i canta i balla. Li encanten els gats i els gossos i li agradaria moltíssim poder-hi parlar. En fi, per acabar, és llicenciada en filologia catalana i fa de mestra en una escola de primària.PER POSAR-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES
AQUÍ TENIU EL NOSTRE EMAIL 

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada